Vitamincerat med emuolja


Innehåll: Emuolja, Vitt bivax, Kokosnötsolja, Myrra, E-vitamin, A-vitamin, Grönmynta och Karnaubavax (obs inte veganskt)
 
Det här ceratet har hjälpt mig otroligt mycket nu när kylan börjat tränga sig på. Jag gillar den tjocka lite smetiga konsistensen som blir när man har det på läpparna. Vanligtvis brukar jag på vintern alltid få extremt torra läppar som spricker och flagar, men har inte alls haft problem med detta när jag använt ceratet. Upplever den som dryg och att den är kvar länge på läpparna.
 
Emuoljan hjälper till med den naturliga återbyggnaden av huden. Eftersom den har en sammansättning som överensstämmer med vårt eget hudfett, kan den lätt tränga djupt ner, vitalisera huden och göra den mjuk och smidig. Den täpper inte igen hudens porer utan låter huden andas. Används vid hudirritationer, eksem, hudsprickor m.m.
 
Karnaubavax absorberas inte av huden utan lägger sig på dess yta med en fet och vaxig känsla. Täpper inte till porerna som mineraloljorSkyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt bättre än något annat vax. Lugnar irriterad hud som får lugn och ro under vaxskyddet, mjukar upp torr och narig hud. I cerat och läppstift ger det också glans och hindrar stiftet från att börja "svettas" och smälta i sommarvärme. Icke hudirriterande och ger sällan allergiska reaktioner.
 
Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt.
 
Finns att beställa hos Bodystore


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0